Joyce Bongers

Passie voor duurzaamheid

Duurzaam bouwen en energietransitie. Dat zijn mijn passies en ik hoop dat ik anderen kan motiveren om er ook mee aan de slag te gaan. Daarom help ik bedrijven en particulieren bij nieuwbouw, renovatie en het inrichten van duurzame bedrijfsprocessen. Dankzij jarenlange ervaring weet ik welke mogelijkheden er zijn en hoe je optimaal gebruik kunt maken van subsidiemogelijkheden. Ik bied advies, stel projectplannen op, regel de subsidieaanvragen, begeleid het project in de uitvoering en nog veel meer. Dat doe ik enthousiast, gedreven en doelgericht. In elk project, groot of klein.

Voor bedrijven

  • Conceptontwikkeling en advies
  • Stakeholdersanalyses
  • Schrijven van beleids- en projectplannen
  • Subsidieaanvragen
  • Organiseren bijeenkomsten voor stakeholders/inwoners
  • Projectleider voor bouw- en renovatie projecten

Voor particulieren

  • Conceptontwikkeling en advies
  • Advies aanpassingen in huis
  • Ondersteuning bij subsidieaanvragen
  • Begeleiden duurzame bouw- en renovatieprojecten

Meer weten? Lees hier verder. Of bel of mail me voor een afspraak.